mandag den 13. september 2010

Kyllingelasagne

Ingredienser:
500 gram kylling
450 gram frossen spinat
300 gram mornay sauce
3 teskeer karry
2 teskeer chili
2 teskeer oregano
1 dåse hakkede tomater
1 stort løg
¼ liter fløde
Lasagneplader
Olivenolie
Revet ost (efter smag)
Salt og peber
Fremgangsmåde for kyllingelasagne:
Først hakkes løget i tern og svitses i lidt olie sammen med karry, oregano og chili. Herefter steges kyllingen sammen med løget og krydderierne. Dernæst tilsættes de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornay saucen. Saucen koges nu i ca. 15 minutter og smages til med salt og peber. Saucen må gerne være lidt stærk, da spinaten tager noget af smagen.
Nu skal lasagnen lægges sammen. Først kommes et lag med sauce, kød, spinat og mornay sauce, i et ovnfast fad , efterfulgt af lasagneplader, dette gentages indtil der ikke er mere af det hele. Til sidst drysses der revet ost ud over lasagnen, alt efter smag og behag.
Lasagnen bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.