mandag den 13. september 2010

Rabarberkage med kokos

Ingredienser:
350 gram rabarber
125 gram sukker
1 teskefuld vanillesukker
125 gram smør
125 gram sukker
1 æg
100 gram kokosmel
60 gram mel
½ teskefuld bagepulver
Fremgangsmåde for rabarberkage med kokos:
Skyl rabarberne og skær dem i mundrette stykker. Bland 125 gram sukker og vanillesukker sammen. Kom rabarber og sukker i en gryde, med lidt vand og kog det i få minutter. Rør smør og 125 gram sukker sammen. Tilsæt æg. Rør kokosmel, mel og bagepulver i. Kom halvdelen af dejen i et smurt tærtefad. Bag bunden i 10 minutter, ved 185 grader. Kom rabarberblanding i fadet og kom derefter resten af dejen over. Bag tærten i cirka 40 minutter, ved 185 grader, eller til tærten er gylden. Servér med is eller fløde.

Ingen kommentarer: