fredag den 9. april 2010

Avocado og linsesalat

4 personer
Ingredienser:
1 stk avocado
83 g cherrytomater
133 g grønne linser
1/5 stk citron
1/5 tsk køkkensalt
peber
1/5 l hovedsalat
1/5 l iceberg salat
Dressing:
2/3 dl cremefraiche 9% eller 18%
1/3 fed hvidløg
1/5 stk citron
2/3 spsk frisk persille
1/5 tsk køkkensalt

Fremgangsmåde:
Del, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i mindre stykker. Halver tomaterne. Skyl og kog linserne møre 15 - 20 minutter og lad dem afkøle.
Bland avocado, tomat, citronsaft, salt og peber. Vend linserne i blandingen. Rør citrondressingen sammen. Anbring lagvis salat og linseblandingen i portionsglas lige inden servering.
Kom lidt af dressingen på som pynt eller server den til.

Ingen kommentarer: