onsdag den 8. september 2010

Indisk risret

Ingredienser:
1 kg svinekød i terninger eller kylling (uden ben)
4-6 gule æbler
2 løg
2-3 spk let karry, salt
1 dåse ananas i terninger i egen juice
3 gule peppe
1 pose parboiled ris (lav risene til 4 personer)
Fremgangsmåde for indisk risret: Skræl og skære æblerne til både (fjern tænderne) og dæk dem til. Kom 1 spk olie på en wok eller gryde og tilsæt karry. Brun olien i og tilsæt kødet i og brun dem godt i 10-15 min. Smag med salt. Efter kødet er gennemsteget skal man tilsætte æblerne og og skivede løg. Nu skal man være forsigtig med at rør rundt for at ikke rør æblerne til mos. Lag gryderetten simre i 15-20 min. Rør kun for at undgå at gryderetten brænder til bunden af wokken eller gryden. Tilsæt nu risene og tilberede dem i iflg. opskriften på posen. Mens gryderetten simre skal man skære pepperen i strimler og tilsæt dem i gryderetten.
Lad gryderetten simre igen i 5-10 min. Så er der indisk rigsret til aftensmad.