onsdag den 8. september 2010

Rabarber-kage

Ingredienser:
500 Gram Nye Rabarber
100 Gram Hvedemel -
Fuldkornsmel er egnet
100 Gram Smør
100 Gram Sukker
2 Stk Æg
1 Spiseskeer Citronsaft
1 Spiseskeer Reven, usprøjtet Citronskal
Rasp
Stødt melis
Salt
Fremgangsmåde for rabarber-kage:
Rør smør og sukker til det skummer. Tilføj et æg ad gangen sammen med citronsaft og den revne skal. Rør mel og en pris salt i. Snit
rabarberstilkene i lillefingerlange stykker. Fordel dejen i den smurte
tærteform. Arranger rabarberstykkerne i cirkelform på tærtebunden og
sæt den i forvarmet ovn ved ca. 180 grader i tre kvarters tid. Den er klar, når tærteranden er brun. Drys den nybagte tærte med stødt sukker eller krystalsukker. Serveres varm eller kold.