lørdag den 24. oktober 2009

Pasta med cremet flødesauce og bacon

Denne lækre cremede ret har kun fået positive tilbagemeldinger og er også meget børnevenlig. Desuden er det både hurtigt og nemt at lave flødesauce som så kan tilsættes forskellige grøntsager eftersmag og behag eller hvad man lige har i køleskabet.
Du skal bruge: Pasta (ca. 90-100 gram per person)
1 Løg
2-3 fed hvidløg
1 pakke bacon
1-2 peberfrugter
ca. 200-300 gram champignoner
lidt fløde og mælk
Start madlavningen med at skrælle og snitte løg og hvidløg i små til mellem stykker. Skær også bacon, peberfrugt og champignon ud i størrer stykker. Svits alle ingredienserne i en gryde og når det hele er let brunet, så tilsæt ca. 2 dl. fløde og passende mængde mælk, så der dannes en sauce (ca. 4 dl). Lad retten småkoge under lavt blus og tilsæt lidt salt, peber, frisk eller tørret basilikum og personligt tilsætter jeg også altid lidt chili.
Kog pastaen.
Lav nu lidt meljævning (gerne ud af kartoffelmel, så saucen ikke klumper) og hæld det i flødesaucen mens du rører rundt i gryden. Lad nu saucen koge op i et par minutter og sluk derefter for komfuret.
Retten kan serveres med ruccula salat eller friske tomater skået ud i stykker.

Ingen kommentarer: