torsdag den 22. oktober 2009

Kanel-snegle

12 stk.
Ingredienser:
20 g gær
4 spsk. mælk
40 g margarine
1 spsk. sukker
1/4 tsk. salt
1 æg
3-4 dl hvedemel
Fyld:
30 g plantemargarine
1/3 dl sukker eller farin
2 tsk. kanel
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt margarine, sukker, salt og æg. Rør hvedemelet i lidt efter lidt, og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve, mens du rører fyldet sammen med en hånd-mixer.
Rul dejen ud til en firkant på ca. 20 x 30 cm og smør fyldet på. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i endartede skiver. Stil hver af skiverne på pladen med den yderste ende dej bøjet ind under kagen.
Tryk sneglene flade og lad dem hæve tildækket i 10 min. Bag sneglene i 12 min. ved 225 grader. Afkøl på bagerist og pynt evt. med glasur

Ingen kommentarer: