onsdag den 28. oktober 2009

Grillet havtaske med avocado og stegesky

Ingredienser 4 personer
800 g havtaskefilet
2 stk. avocado
4-6 stk. gulerødder
8 stk. asparges
Salt
Peber
Olivenolie
1 dl. soyasauce
1-2 spsk. kapers
Tilberedning

Brun smørret og rør soyasauce og kapers i lige inden serveringen.
Skræl og skær avocadoen i både. Rens gulerødderne og aspargesene. Pensl grøntsagerne med olie og tilsæt lidt salt og peber. Grill grøntsagerne indtil de er bløde, ca. 3-4 minutter. Skær havtasken i 4 stykker. Tilsæt lidt salt og pensl med olie. Grill havtasken indtil den er brun på begge sider. Lad den hvile i folie i 10 minutter. Server fisken med grøntsagerne og stegeskyen.

Ingen kommentarer: