lørdag den 31. oktober 2009

Ovnstegt andebryst med løg og estragon

Ingredienser:
2 andebryster
2 mellemstore løg
1 lille bundt estragon
2 spsk. citronsaft
1 1/2 dl hvidvin
salt og peber
Tilbehør:
kartofler
salat med tomater
dressing efter eget valg
Ovnstegt andebryst med løg og estragon
Ingredienser:
2 andebryster
2 mellemstore løg
1 lille bundt estragon
2 spsk. citronsaft
1 1/2 dl hvidvin
salt og peber
Tilbehør:
kartofler
salat med tomater
Fremgangsmåde:
Brun andebrysterne på skindsiden på en pande. Vend dem og steg dem 1 minut mere. Læg dem til side. Kog kartoflerne. Skær løg i skiver og brun dem let på panden. Tilsæt estragon, citronsaft og vin og lad det koge lidt ned. Hæld det i et lille ovnfast fad og læg andebrysterne over. Drys med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 18 min.
Server kødet i skiver med løgblandingen, kartofler og salat til.

Ingen kommentarer: