lørdag den 31. oktober 2009

Tunmousse

8-10 personer
Ingredienser:
2 dåser tun i vand
2½ dl cremefraiche (38 %)
1½ dl piskefløde
saft fra 1/2 citron
4 blade husblas
salt og peber
Fremgangsmåde:
Husblassen sættes i blød i koldt vand. Pisk fløden til stift skum. Findel tunen med en gaffel, hæld citronsaften og cremefraichen i og rør det sammen og smag det til med salt og peber. Smelt husblassen med det
væde der hænger ved, i vandbad og rør den i massen. Når massen begynder at stivne vendes flødeskummet i. Kom derefter moussen i en form og sæt den i køleskab 5 - 6 timer. Et par skiver lægges på en bund af salatblade, pyntes af med ½ citronskive samt evt. et par rejer. Server med flutes eller ristet toastbrød skåret pænt ud.

Ingen kommentarer: