onsdag den 1. september 2010

Asiatisk kyllingesuppe med forårsløg og nudler

En skøn thai-inspireret suppe
Denne opskrift er nem at variere med andre grøntsager. Østershattene kan fx erstattes med champignoner, og i stedet for spidskål kan du bruge en blanding af bønnespirer og gulerod skåret i tynde strimler.

250 g kyllingebrystfilet
olie til stegning
200 g østershatte (eller champignoner)
1½ l vand
3 terninger økologisk hønsebouillon fra Knorr Organic
3 spsk. sojasauce
250 g ægnudler
1 bundt forårsløg
100 g spidskål
Steg kyllingefileterne på en varm (grill)pande penslet med olie. De skal stege 4-5 minutter på hver side, eller til de er helt gennemstegte.
Rens østershattene, og steg dem på (grill)panden i ca. 4 minutter. Riv eller skær de stegte svampe i passende stykker.
Bring vand tilsat bouillonterninger i kog i en stor gryde. Tilsæt soja og ægnudler, og lad det koge i 5 minutter.
Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Snit spidskålen meget fint.
Skær kyllingefileterne i mundrette skiver, og læg dem i suppen sammen med østershatte, forårsløg og spidskål. Rør rundt, og server suppen rygende varm.

Ingen kommentarer: