mandag den 9. november 2009

Fransk bondesuppe

Ingredienser

1,5 kg kartofler
3,5 l vand
5 gulerødder
4 fed hvidløg
1/2 chili
4 spsk salt
250 g pastaskaller
1 brik tomatpassata
2 brikker hakkede tomater
25 blade frisk basilikum
1 håndfuld frisk persille
1 ps revet ost
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente i en gryde med lidt salt og hæld vandet fra.
Skræl og skær kartofler og gulerødder i grove stykker. Svits hakkede hvidløg og chili kort i en stor gryde inden kartofler og gulerødder tilsættes. Svits det hele sammen i endnu 1 min.
Hæld vand, tomatpassata, hakkede tomater og pasta i suppen. Lad det simre i 10 min og tilsæt derefter groft revet basilikum og persille. Lad det simre i yderligere 5 minutter og smag til med salt og peber.
Serveres med brød og revet ost, som skal fungere som modspil til suppens chili.

Ingen kommentarer: