mandag den 9. november 2009

Italiensk farsbrød

Ingredienser :Køb økologiske ingredienser - klik her
Fars:
500 g hakket kalvekød
1 stort revet løg
2 - 3 pressede fed hvidløg
2 - 3 spsk rasp
100 g hakkede mandler
1 æg
1 - 2 spsk hakket basilikum
ca. 2 dl kold grønsagsbouillon
salt
peber
Fyld:
1 broccoli i små buketter
8 - 10 grofthakkede bløde soltørrede tomater
Tilbehør:
Pasta eller brød samt blandet salat
Fremgangsmåde :
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og lad den hvile i et kvarter tid .Rør fyldet i og juster evt. konsistensen af farsen med lidt vand. Kom blandingen i en smurt form og steg farsbrødet ved 180 grader i en times tid - dryp ofte med vand undervejs. Server farsbrødet varmt eller lunt med det valgte tilbehør.

Ingen kommentarer: