torsdag den 12. november 2009

Kylling i wok

400 g kyllingekød i strimler
100 g friske grønne bønner, nippet og skåret i mindre stykker
1 kinakål, snittet
1 rød peberfrugt i strimler
100 g bønnespirer
1 ds. vandkastanjer, afdryppet
8 fed hvidløg, knust og finthakket
2 spsk. frisk ingefær, fintrevet
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
2 tsk. sambal oelek, eller efter smag
½ dl soya
400 g æggenudler
½ dl sød chilisauce
jordnøddeolie til stegning
Varm olie op i en wok, til det bliver godt varmt. Tilsæt kyllingekød og lynsteg det, krydr med salt og friskværnet peber. Tilsæt bønner og lad dem stege i 1 minuts tid, under omrøring. Tilsæt hvidløg og ingefær, lad det stege med til det begynder at afgive duft, ½ 1 minuts tid under omrøring. Tilsæt peberfrugt, kinakål, bønnespirer og vandkastanjer - lad det stege i 1 minuts tid under omrøring. Tilsæt sambal oelek og soya, vend godt rundt og smag til. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen, skyl i koldt vand og lad dem dryppe af. Kom nudlerne i wokken og kom chilisauce ved, vend det hele godt rundt og server straks.

Ingen kommentarer: