tirsdag den 3. november 2009

asiatisk karrygryde

Ingredienser:
500 g kylling eller svin i tern
2 peberfrugter
250 g champignon
2 store løg
fx. bambusskud, babymajs..
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
soya
2 spsk karry
2 fed hvidløg
chilipulver efter smag
salt
peber
Fremgangsmåde:
Først marineres kødet i soya, bare hæld på så det hele er dækket. Det er nemt at gøre i bakken kødet kom i.
Imens det trækker, hak champignon, løg og peberfrugt i grove stykker. Hak hvidløg fint. Hæld lidt smør/olie i gryden og kom karryen i sammen med kødet og soyaen fra marinaden. Når kødet er brunet, kommes løg, champignon, peberfrugt og hvidløg i. Det hele røres lidt rundt i et par minutter. Kom tomater og kokosmælk i. Smag til med chili, salt og peber. Men pas på, chili bliver stærkere jo længere det står og simrer.
kru ned på to og lad retten stå ca 20 min. Imens kan du jo koge basmatiris og så er vi klar:

Ingen kommentarer: