onsdag den 4. november 2009

Hvidvinsdampet laks

Hvidvinsdampet laks med tilhørende pestopasta og rødbede/gulerods råkost. Velegnet til hovedret eller frokost.
Ingredienser til denne opskrift:
4 stk optøede laksefileter
Timian
Gulerødder
Hel sort peber
2 pakker spinat (grøn) bånd spaghetti
Ristede pinjekerner
Grøn pesto
Gulerødder
Rødbeder
Citron
Hvidvin
Tilberedning af denne mad:
Start med at skære 3-4 sprækker i laksen, og put herefter hele timiangrene, hel sort peber og gulerodsstrimler ned i sprækkerne. Pak herefter laksen ind i sølvpapir, hvorefter der tilsættes lidt hvidvin og eventuelt lidt salt. Put retten i ovnen i ca. 30-35 minutter. Mens retten laver sig selv, skrælles og rives gulerødder og rødbeder, hvorefter lidt citronsaft og ristede pinjekerner tilsættes. Inden laksen er færdig, koges spaghettien og vandet hældes fra. Så tilsættes 3-4 tsk. fulde grøn pesto og pinjekerner. Retten tages ud af ovnen, og der er serveret.

Ingen kommentarer: