fredag den 6. november 2009

Tun mousse

2 dåser tun i vand
2 dl Fromage Frais (0,5%)
4 spsk. let mayonnaise
1 spsk. Citronsaft
Salt og peber
Dressing:
2 dl Fromage Frais (0,5%)
1 dl syrnet fløde 9%
Purløg, dild salt og peber
Tilbehør:
4 tomater i både
4 gulerødder i fine stave
1 grøn peberfrugt i ringe
4-8 kuvertflute
Tunen presses helt fri for vand, de øvrige
ingredienser tilsættes.
Pisk moussen sammen med en elhåndmikser med piskeris.
Rør ved fuld hastighed indtil moussen er samlet til en ensartet masse.
Smag til med citronsagt, salt og peber.
Lad moussen stå i køleskab mindst ½ time inden servering. Server tun moussen med grøn salat af tomat, gulerødder og peberfrugt, lune flutes og dressing

Ingen kommentarer: