fredag den 6. november 2009

Jødekager med kanelsukker og mandler

Julehyggen står for døren, og der skal småkager til. Lav dem selv så smager de meget bedre og det tager ikke så lang tid som du måske tror. Prøv denne nemme opskrift på Jødekager med kanelsukker og mandler!
Du skal bruge:
200 g smør eller margarine
350 g mel
85 g sukker
½ tsk hjortetaksalt
1 æg
sammenpisket æg til pensling
kanel sukker og hakkede mandler til pynt
Sådan gør du:
skær fedstoffet i stykker og smuldr det i melet. Tilsæt det øvrige ingredienser. Rør hurtig i massen. Stil den på køl i ½-1 time. Stil ovnen på 200 grader. Rul dejen tyndt på et melet bord. Tryk kagerne ud med et glas. Pensl kagerne med sammenpisket æg. drys kanelsukker og mandel på midten og bag kagerne på øverste rille i 6 min.

Ingen kommentarer: