fredag den 6. november 2009

Stegte ris med svinefars.

Ingredienser:
300 g kogt ris
150 g fars
2 æg
100 g løg
2 spsk tomatketchup
1 spsk sukker
3 spsk lys soya sauce
1 stilk koriander
1 chili
1 agurk
6 forårsløg
2 lime
Fremgangsmåde:
Mariner kødet i 1 spsk soya sauce i 10 min
Snit løgene ud i ringe
Steg løgene i olie. Når de er bløde, tilsæt kød, sukker, tomatketchup og soya sauce. Rør godt rundt. Hæld risen i og steg det hele godt.
Når det er nok fjern det fra panden.
Steg æggene og rør rundt. Når de er nok tilsæt risen og smag retten til.
Snit agurken ud i skiver. Snit chili samt koriander..
Hæld risene over på en skål drys koriander og chili over.
Læg agurk, forårs løg samt lime skiver ved siden af.

Ingen kommentarer: