mandag den 2. november 2009

Karry kotteletter i annanassauce

Ingredienser
4 nakke koteletter
1 dåse skivet ananas
½ liter fløde
½ liter ananas juice
Karry, stærk/mellem/mild efter smag
Salt og peber
50 g margarine eller smør til stegning
Fremgangsmåde
Vend koteletterne i karry, smelt fedtstoffet på en pande og steg kødet til det er færdigt og læg kødet på en tallerken så kødet kan trække.
Drys ananassen med karry og steg dem i samme fedtstof som koteletterne, til de tager lidt farve på begge sider. Tag ananassen af og held ananasjuicen på panden og giv det et lille opkog. Kom fløden i og lad saucen blive tyg under middel varme.
Til sidst ligger du kødet i saucen og ligger en skive ananas oven på og lader kødet varme ca 5-10 min ved svag varme. Serveres med ris, groft brød og evt en salat.

Ingen kommentarer: